Главная » 2021 » Червень » 23 » Як пройти в бібліотеку?
15:03
Як пройти в бібліотеку?
Сьогодні, 23 червня, стартував  ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал»!
У книжковому ярмарку беруть участь понад 200 видавців, ілюстраторів, інституцій культури. В рамках Фестивалю відбудеться понад 300 подій — презентацій, дискусій, концертів, перформансів, лекцій, виставок.
Фестиваль транслюватиме подію наживо і всі охочі, навіть ті, хто не потрапить у цей день на відкриття, адже онлайн-програма Фестивалю транслюватиметься наживо безплатно і без обмежень на MEGOGO.
А наша бібліотека, яка є учасником проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», сьогодні для депутатського корпусу Віньковецької селищної ради провела відкритий діалог «Як пройти в бібліотеку? Відверто ПРО#читання».
  У тому, що читання книг приносить людині неоціненну користь, не потрібно нікого переконувати. Чому тоді таким корисним і розвиваючим заняттям захоплюється так мало людей? Тільки 10% із нас читає більше, ніж 7 книг у рік. 
Саме про це говорили під час зустрічі, а ще про "Стратегію розвитку читання 2021–2025", яку ініціювало Міністерство культури та інформаційної політики,  сучасні послуги бібліотеки та  проєкти, які реалізуються.

 
Просмотров: 217 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0