Главная » 2013 » Травень » 7 » Відкриття персональної виставки живопису та графіки «Співучі кольори Вікторії Садлій»
13:53
Відкриття персональної виставки живопису та графіки «Співучі кольори Вікторії Садлій»
        7 травня відбулася значима подія для нашого селища, адже в читальній залі Віньковецької центральної районної бібліотеки відкрилась персональна виставка живопису та графіки «Співучі кольори Вікторії Садлій». Вікторія уродженка Віньковець, які щедрі на природу і добрих людей. Хист до малювання у неї помітила мати, і любов до відтворення краси світу фарбами з дитячих років не полишала Вікторію, а йшла паралельно з визначенням мети життя та професійним зростанням. Нині пані Вікторія працює у Віньковецькій ЦРБ на посаді художника-оформлювача, а малювання стало захопленням та способом самовираження. 
           На святі з вітальним словом виступили: заступник голови Віньковецької районної державної адміністрації В.Барвінок, заступник голови Віньковецької районної ради О.Троян, директор Віньковецької ЦБС Л.Нетреба.
         

          Усі творчі роботи пані Вікторії олія, гуаш, графіка – створені виключно за покликом душі і серця. В експозиції представлено більше 20 робіт. Це ікони, графіка, пейзаж. Пейзажі художниці реалістичні і водночас романтичні, вони легко упізнаються і водночас манять якоюсь загадковістю. Та найбільше художниці подобається іконопис.
          Пані Вікторія презентувала виставку, розкрила своє творче кредо та відповіла на запитання присутніх.
          Художницю щиро привітали колеги, друзі, читачі бібліотеки.
          На зустрічі звучали музичні твори у виконанні учня Віньковецької ДШМ О.Савчука та методиста Віньковецького РБК А.Білої.
                    

Просмотров: 709 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0