Главная » 2021 » Лютий » 24
   Талановита, прогресивна, незламна...
   25 лютого Україна святкуватиме 150-річчя із дня народження поетеси Лесі Українки. Її твори, глибокі переконання та погляди на життя актуальні й сьогодні. Не дарма Лесю інколи називали Донькою Прометея: вона несла світло мудрості, жіночності і сили духу, який залишив своє сяйво до сьогоднішнього дня. 

   З іменем Лесі Українки у нас чомусь завжди виникає “стандартний набір” асоціацій, нав’язаний шкільними підручниками. Портрет у наглухо застібнутій темній сукні, драма-феєрія “Лісова пісня”, вірш “Досві ... Читати далі »
Просмотров: 168 | Добавил: VCRB | Дата: 24-02-2021

     У свій час театральний режисер Констянтин Станіславський наголошував: "Кожен день, у який ви не поповнили своєї освіти хоча б маленьким, але новим для вас шматком знання…вважайте безплідно і не зворотно для себе загиблим". І саме цей вислів послугував проведенню  методичного дня "Самоосвіта, як один з найважливіших аспектів креативної діяльності бібліотекаря".

  Онлайн-зустріч, що проходила на платформі ZООM,  була присвячена проблемам особистісного професійного вдосконалення, сучасних вимог до складання річног ... Читати далі »
Просмотров: 272 | Добавил: VCRB | Дата: 24-02-2021