Главная » 2022 » Липень » 28 » 28 липня в Україні вперше відзначається День української державності.
14:44
28 липня в Україні вперше відзначається День української державності.
Відзначає в час неймовірно жорстокої війни — на шостому її місяці, після восьми років бойових дій на Донбасі, у протистоянні з московською ордою, що триває упродовж кількох століть.

День Української Державності покликаний утверджувати зв’язок українців, які живуть нині, з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність українського народу. Це свято має виховати в кожного громадянина України розуміння того, що державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру не одна тисяча років.

А у нашому ВільноХабі відбулась захоплива вікторина "Україна від А до Я", під час якої усі учасники показали неабиякі знання з історії України, культури, видатних особистостей.
По завершенню учасники, які набрали найбільшу кількість балів, отримали символічні подарунки. А саме головне ми знову переконались, що після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття, українці ніколи не віддадуть своєї незалежності. І вже не зламаються зсередини, як це бувало не раз. Адже сьогодні ми нарешті маємо національну єдність — обов’язкову умову збереження державності.
З Днем Української Державності!
    

 
Просмотров: 108 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0