Главная » 2022 » Липень » 06
Погодьтесь, мегакруто поєднувати веселе і корисне! У нашій бібліотеці відбулась чергова зустріч активних підлітків! Набагато краще пограти інтелектуальні ігри, такі як, наприклад, "Ерудит", щоб перевірити рівень своїх знань із різних галузей науки: математики, географії, знання видатних особистостей, ніж витрачати час у безцільному сидінні у смартфонах. А чого варте уміння на швидкість пояснювати слова без використання однокореневих у командній грі "Alias"! Ми вкотре переконались, що ігри в асоціації - це досить весело!
Бажаєте приєднатися до нашого клубу поціновувачів настільних ігор - запрошуємо до нас!
... Читати далі »
Просмотров: 86 | Добавил: VCRB | Дата: 06-07-2022

В останні роки Україна та події, що в ній відбуваються, стали центральними темами в провідних мас-медіа різних країн. У цьому потоці інформації та новин також можна побачити маніпуляції, пропаганду і неправдиву інформацію (фейки), які часом, буває, досить важко розпізнати без основних умінь і знань з медіаграмотності.«Стати медіаграмотним» – не означає пройти якісь курси, вивчитися, отримати сертифікат, і на цьому все. Медіаграмотність – це практична навичка, риса стилю життя.
З метою отримання навичок критичного мислення, уміння аналізувати розрізняти медійний контент для працівників селищної ради було проведено ... Читати далі »
Просмотров: 95 | Добавил: VCRB | Дата: 06-07-2022