Главная » 2022 » Липень » 14
Сьогодні соціальні мережі допомагають бібліотекам доносити інформацію до громади в зручний спосіб, розширювати спектр послуг для задоволення інформаційних потреб якомога більшої кількості представників громади, рекламувати бібліотечні послуги та продукти, спілкуватися з потенційними користувачами на умовах самих користувачів. Сторінки в соціальних мережах використовуються бібліотеками, як локальний інформаційний ресурс, більш наближений до користувача, ніж сайт бібліотеки. У соціальних мережах можна знайти контактну інформацію, анонси про майбутні заходи та акції, фотографії бібліотеки і її колективу, привітання та відгуки користувачів. Саме про те, ... Читати далі »
Просмотров: 82 | Добавил: VCRB | Дата: 14-07-2022

13 липня у нашому просторі "ВільноХаб", що створений в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, відбувся черговий тренінг з кібергігієни для працівників Віньковецької селищної ради. Учасники дізнались по основи кібергігієни, як уберегти свої персональні дані від шахраїв, ефективно протидіяти сучасним кібератакам. Поговорили про те, як убезпечити себе від неправдивих повідомлень, що таке соціальна інженерія і як захиститись від фішингових атак ... Читати далі »
Просмотров: 83 | Добавил: VCRB | Дата: 14-07-2022

14 липня наша бібліотека провела черговий захопливий арттерапевтичний майстер-клас. Учасники навчались працюватись із термомозаїкою - це намистини різних кольорів, які склеюються між собою при високій температурі (у нашому випадку за допомогою праски). Слід сказати, що термомозаїка з'явилась досить недавно, але швидко набуває популярності у дітей та дорослих.
Техніка дуже захоплива, дозволяє творити легко і без обмежень. З її допомогою учасники мали можливість самим зробити собі цікаві іграшки, дармовиси та аксесуари.
 Як і будь-яка інша мозаїка, термомозаїка розвиває дрібну моторику, координацію, тренує старанність і посидючіст ... Читати далі »
Просмотров: 82 | Добавил: VCRB | Дата: 14-07-2022