Главная » 2022 » Липень » 21
Анджей Сапковський (пол. Andrzej Sapkowski, *21 червня 1948, Лодзь, Польща) — польський письменник-фантаст і публіцист. Народився 1948 році в місті Лодзь, де й закінчив університет, факультет зовнішньої торгівлі. З 1972 по 1994 рік працював у торгівлі.
1986 року написав фентезійну новелу Відьмак, (польськ. Wiedźmin), у якій створив свого головного героя — відьмака Геральта із Рівії, майстра меча й магії, котрий за гроші вбиває монстрів і різноманітних міфічних створінь в своєму фентезійному світі. 
Сапковський отримав п'ять премій імені Януша Зейделя (три з них за оповідання "Менше зло", "Меч призначен ... Читати далі »
Просмотров: 109 | Добавил: VCRB | Дата: 21-07-2022

А у нас - майстер-клас від пані Юлії, справжньої чарівниці випікання медово-імбирного печива. Ми отримали смачнюще печиво, прикрашене власноруч та зібрали кошти для захисників, що сьогодні у лавах ЗСУ захищають нас, які уже передали волонтеру Інні Любій.
Для кожного учасника пані Юлія підготувала набір печива (сьогодні у нас були райські птахи, квіти та сердечка), комплекти кольорової харчової глазурі для розпису, розповіла секрети нанесення глазурі та створення малюнків.
Усі учасники отримали можливість відчути себе справжніми кондитерами й спробували малювати солодкими фарбами.
... Читати далі »
Просмотров: 103 | Добавил: VCRB | Дата: 21-07-2022