Главная » 2022 » Липень » 7 » Благодійний майстер-клас
18:31
Благодійний майстер-клас
- Хто ми?
- Діти України!
- Чого ми хочемо?
- Мирного неба!
Так мало насправді треба для щастя сьогодні… Ми, українці, використовуємо усі можливості, аби показати, продемонструвати, прокричати – як сильно хочемо миру! З такою метою у бібліотеці відбувся благодійний майстер-клас з розпису патріотичних медово-імбирних пряників, який провела Юлія Марцишевська.

Випічка імбирних пряників у багатьох країнах є щорічною традицією. Ароматний цукровий пряник з витонченим смаком імбиру підіймає настрій. А прикрашені художнім розписом пряники, стають уже традиційними подарунками до будь-яких свят.

Пані Юлія підготувала кожному учаснику набір печива, комплекти кольорової харчової глазурі для розпису та розповіла секрети нанесення глазурі.
Після закінчення майстер-класу учасники отримали можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробували малювати солодкими фарбами.
Але зробити це не так вже й просто, бо втриматися від спокуси скуштувати цю ароматну і гарну випічку під силу лише витривалим. Сподіваємося, що нашим кулінарним художникам це вдалося. А ви як вважаєте?

Красиві й смачні пряники власного виробництва учасники із задоволенням забрали з собою, щоб порадувати своєю творчістю близьких, адже розписаний власноруч гарний медово-імбирний пряник – це не тільки смаколик до чаю, а й оригінальний та приємний подарунок.
А кошти, які отримані в результаті майстер-класу, були перераховані на потреби наших захисників у лавах ЗСУ.
Залишається лише подякувати за такий чудовий майстер-клас майстрині - пані Юлії, а ми вже з нетерпінням чекаємо наступного!
       

 
Просмотров: 101 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0