Главная » 2022 » Липень » 4 » Літо з бібліотекою
18:25
Літо з бібліотекою
Літо у самому розпалі. А у стінах нашої бібліотеки було спекотно від активного обговорення під час гри у «Мафію». Уже традиційно понеділок зібрав на Бібліотечну ігротеку активних поціновувачів цієї рольової психологічної гри.
Кожна гра «Мафія» в нашій бібліотеці – це завжди цікаво проведений час, нові знайомства та величезна кількість позитиву.
Гра вона розвиває здібності та навички, необхідні для ефективної взаємодії з навколишнім світом. Це - логіка, спостережливість, пам'ять, кмітливість, уміння розпізнавати брехню, ораторське мистецтво, артистизм, лідерські якості, навички прийняття рішень. Якщо цими якостями хтось не володіє, все одно може стати учасником захопливого процесу.
Пояснити почуття, які відчуваються в процесі гри не можливо. Тому краще один раз зіграти, ніж сто раз почути як грати в гру «Мафія».
Зустріч такого формату - не остання, для охочих поспілкуватися у невимушеній атмосфері, відчути усі тонкості гри та розіграти декілька цікавих ігрових ходів, запрошуємо приєднатись до нашого телеграм-каналу та слідкувати за оголошеннями про наступну гру.
Просмотров: 100 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0