Главная » 2022 » Липень » 14 » Майстер-клас «Творимо з термомозаїки»!
15:51
Майстер-клас «Творимо з термомозаїки»!
14 липня наша бібліотека провела черговий захопливий арттерапевтичний майстер-клас. Учасники навчались працюватись із термомозаїкою - це намистини різних кольорів, які склеюються між собою при високій температурі (у нашому випадку за допомогою праски). Слід сказати, що термомозаїка з'явилась досить недавно, але швидко набуває популярності у дітей та дорослих.
Техніка дуже захоплива, дозволяє творити легко і без обмежень. З її допомогою учасники мали можливість самим зробити собі цікаві іграшки, дармовиси та аксесуари.
 Як і будь-яка інша мозаїка, термомозаїка розвиває дрібну моторику, координацію, тренує старанність і посидючість, допомагає розвитку уваги, терпіння фантазії та креативного мислення.
Через оголошення повітряної тривоги довелось продовжити зустріч в укритті за цікавими настільним іграми, але ми пам'ятаємо, що маємо дбати про власну безпеку та не ігнорувати попередження.
Наших умільців настільки захопив процес творення із термомозаїки, що майстер-клас продовжився на наступний день. Адже стільки ідей зі створення креативних аксесуарів, дармовисів, підставок під кружку і навіть сережок потрібно негайно втілювати!
На майстер-клас завітали навіть домашні улюбленці - цуценя Елі, портрет якої вирішив "намалювати" її господар. І слід сказати, що це вдалося на відмінно.
   
Просмотров: 87 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0