Главная » 2022 » Липень » 14 » Організація та наповнення офіційної сторінки в мережі Facebook
18:57
Організація та наповнення офіційної сторінки в мережі Facebook
Сьогодні соціальні мережі допомагають бібліотекам доносити інформацію до громади в зручний спосіб, розширювати спектр послуг для задоволення інформаційних потреб якомога більшої кількості представників громади, рекламувати бібліотечні послуги та продукти, спілкуватися з потенційними користувачами на умовах самих користувачів. Сторінки в соціальних мережах використовуються бібліотеками, як локальний інформаційний ресурс, більш наближений до користувача, ніж сайт бібліотеки. У соціальних мережах можна знайти контактну інформацію, анонси про майбутні заходи та акції, фотографії бібліотеки і її колективу, привітання та відгуки користувачів. Саме про те, якою має бути сторінка бібліотеки у соціальній мережі ми говорили із бібліотекарями Віньковецької громади під час онлайн-практикуму "Організація та наповнення офіційної сторінки в мережі Facebook".
Провели детальний аналіз сторінок, розглянули переваги використання хештегів та прямих посилань, ресурси для створення яскравих анонсів тощо.
А підсумовуючи, вкотре переконались, що соціальні мережі це ефективний інструмент міжпрофесійного спілкування, який стимулює творчу активність і дає можливість самовираження.
Просмотров: 86 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0