Главная » 2022 » Липень » 1 » Вибухонебезпечні предмети можуть бути поруч!
19:19
Вибухонебезпечні предмети можуть бути поруч!
Через широкомасштабне вторгнення військових збройних формувань РФ в Україну, значна частина території держави зазнала забруднення залишками вибухонебезпечних предметів в місцях проведення активних бойових дій. Особливо в місцях ведення бойових дій та залишених окупаційними силами мінних пасток та вибухових пристроїв уповільненої дії.
Натрапити на небезпечну «іграшку» можна практично скрізь: у лісі, у старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі й навіть на вулицях міст. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і діяти відповідно до ситуації, то саморобну вибухівку, що може з'явитися на вулицях міст і селищ, розпізнати набагато складніше. Саме про те як діяти, коли побачили вибухонебезпечні предмети, до кого звертатись, куди телефонувати, ми говорили під час зустрічі з нашими користувачами перед початком традиційного п'ятничного кіноперегляду.
А далі на учасників чекав перегляд фільму "Мій вовк". Він розповідає про 8-річну Вікторію, яка з батьком після смерті матері переїжджає із міста у невеличке гірське поселення. Якось на прогулянці місцевий пастух дарує дівчинці цуценя на прізвисько Секрет. Тваринка стає її найкращим другом. Лише згодом сім'я розуміє, що з цього лагідного щеняти виросте небезпечний хижак. Але дружба не знає меж...
  

 
Просмотров: 95 | Добавил: VCRB | Рейтинг: 0.0/0