Главная » Архів новин
    Поки ми їмо і ходимо на роботу нами керують. Ми рідко замислюємося про те, що наші думки – це не внутрішні імпульси, а результат застосування тоталітарної технології «промивки мозку». Де вперше почали застосовувати блюзнірську технологію «виправлення мислення», жертвами якої сьогодні стала більшість світового населення? Чи не час нам приєднатися до мислячої меншості і за звичними діями політиків побачити нарешті методи і засоби зомбування мас, щоб захиститися від них.
     Ця книга побудована на ретельному аналізі доль тих, хто постраждав від тоталітарної влади, допоможе вам легко впоратись із завданням.
  &n ... Читати далі »
Просмотров: 381 | Добавил: VCRB | Дата: 13-01-2017

Напередодні Новорічних свят читачі центральної бібліотеки отримали чудові дарунки від Дари Корній. Дара Корній - українська письменниця, відкриття конкурсу «Коронація слова – 2010». Вона увірвалася в сучасну українську літературу з романом «Гонихмарник». Дара Корній є справжньою казкаркою, творів якої з нетерпінням чекають тисячі читачів. Її читає молодь - та, що ще вчора не уявляла свого життя без «фентезі»... Її читають письменники - Люко Дашвар, Світлана Піркало, Міла Іванцова...            
Дара Корній інтригує, захоплює і непокоїть читачів недомовлено ... Читати далі »
Просмотров: 384 | Добавил: VCRB | Дата: 06-01-2017

 Сьогодні гостро стоїть питання оновлення бібліотечних фондів кращими творами української та світової літератури, рейтинговими, запитуваними виданнями. 
У IV кварталі 2016 року фонди бібліотек нашого району поповнилися новими книгами за Державними програмами "Українська книга", які уже надійшли до сільських бібліотек
Книги на українській мові, художня література - це знахідка для наших постійних читачів.
Тому запрошуємо всіх бажаючих до книгозбірень району, де бібліотекарі підберуть вам книгу на ваш смак.
Просмотров: 398 | Добавил: VCRB | Дата: 23-12-2016

Андрію, Андрію!
Я на тебе льон (коноплю) сію,
А запаскою волочу,
Бо я заміж хочу.
Дай же, Боже, знати,
З ким весілля грати.

    З останнім місяцем року пов'язано чи не найбільше з народних свят - день Андрія, за ім'ям християнського святого Андрія Первозданного, що випадає на 13 грудня. Ми знаємо лише маленьку часточку ритуалів та обрядів "Андріївських вечорниць" наших предків. Проте і досі "Андріївські вечорниці" – це веселе і колоритне дійство, жарти і сміх, який охоплює не тільки молодь, а і старше покоління.
 
... Читати далі »
Просмотров: 422 | Добавил: VCRB | Дата: 14-12-2016

Фразу «Я не пам’ятаю назву книги, але вона СИНЯ!» - чують багато бібліотекарів усього світу. Ми запропонували нашим користувачам синю книжкову виставку. Виставка являє собою показ видань, об’єднаних тільки кольором обкладинки, як ви здогадалися - синього кольору.
 А завдання було просте - показати різноманітність книжкового фонду бібліотеки. Всі представлені книги були абсолютно різні за змістом, твори, як зарубіжних, так і вітчизняних авторів. Єдине чим ми себе обмежили (крім кольору), це тим, що автор повинен бути у ... Читати далі »
Просмотров: 386 | Добавил: VCRB | Дата: 09-12-2016

       7 грудня 2016 року  відбулось заняття у "Школі молодого бібліотекаря" з новопризначеними працівниками бібліотек-філій Віньковецької ЦБС. Мета заняття - надання методичних та практичних знань і навичок бібліотекарям філій в організації бібліотечного обслуговування.
     З підготовкою до ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: VCRB | Дата: 07-12-2016

Мій улюблений світ – без насильства,
Без жорстокості, болю і зла,
Де народом заспівана пісня
Містить тільки хороші слова.
І.Супрун

   Проблема подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків є актуальними для українського суспільства.
   Для самореалізації людини, реалізації принципів рівних прав, свобод і можливостей кожного громадянина необхідне подолання насильства у суспільстві, як соціально небезпечного явища.
 
... Читати далі »
Просмотров: 435 | Добавил: VCRB | Дата: 07-12-2016

Мої права – це обов’язки інших;
права інших – це мої обов’язки.

В сьогоднішньому світі руйнуються ідеали, летять з п'єдесталів пам'ятники, в країні йде війна. Серед загальної напруги у суспільстві залишається не так вже й багато цінностей, серед яких є сім'я. Сім'я, дім - це «моя фортеця», яка не піддається віянням самого лихого часу! Це світ, де збереглися і панують у стосунках людей ... Читати далі »
Просмотров: 479 | Добавил: VCRB | Дата: 02-12-2016

     30 листопада 2016 р. проведено годину професійного спілкування  "Плануємо роботу бібліотеки на 2017 рік" для працівників публічних бібліотек району. Провідними фахівцями центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей були надані консультації по підготовці до державної звітності за 2016 рік та плануванню роботи бібліотек системи на 2017 рік. Методичні поради націлювали колег на креативний підхід до складання планів.
   ... Читати далі »
Просмотров: 445 | Добавил: VCRB | Дата: 01-12-2016

«Запаліть в День Скорботи свічки, запаліть,
Їхні душі в раю спочивають.
Помоліться усі, тихо жертв пом’яніть:
"Спіть спокійно. Про Вас – пам’ятають».
Запаліть в День Скорботи свічки, запаліть…»
Осипчук К.Я
     Пам'ять - нескінченна книга, в якій все записано: і життя людини, і життя країни. Та багато сторінок вписано в історію України кривавим і чорним.
     Ч ... Читати далі »
Просмотров: 426 | Добавил: VCRB | Дата: 26-11-2016

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 78 79 »