Главная » Архів новин
     30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек у читальній залі Віньковецької РДБ відбулася святкова нарада бібліотечних працівників району за участю заступника голови районної ради О.В.Трояна, керівника апарату районної державної адміністрації О.М.Зелінського, начальника відділу культури Є.М.Коваль. 
Просмотров: 535 | Добавил: VCRB | Дата: 30-09-2013

     Протягом  травня-вересня 2013 року публічні бібліотеки області взяли участь у обласному огляді-конкурсі центральних бібліотек на кращу організацію роботи по використанню новітніх інформаційних ресурсів «Бібліотека. Інтернет. Користувач», що проводився з метою активізації вик ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: VCRB | Дата: 27-09-2013

      Близько 500 учасників з усіх областей України зібралися в Києві на Національному ярмарку бібліотечних інновацій "Сучасна бібліотека: рухаємось вперед"
      Протягом двох днів бібліотекарі ділилися досвідом надання нових послуг та використання сучасних технологій, навчалися тому, як налагодити партнерські відносини із владою та бізнесом, дізнавалися про форми співпраці з медіа і громадою. Вперше за час проведення таких ярмарків організатори влаштували конкурс "Супербібліотекар", під час якого визначили найкреативнішого, найхаризматичнішого та найініціативнішого працівника. 
Просмотров: 523 | Добавил: VCRB | Дата: 24-09-2013

      18 вересня у читальній залі Віньковецької ЦРБ відбулась літературна година «На шлях народності», присвячена 90-річчю від дня народження Сизоненка Олександра Олександровича – прозаїка, публіциста, есеїста, кіносценариста.
Уже перші публікації його творів засвідчували: в українську літературу прийшла особистість із власним баченням світу і людей, з виразним образним мисленням.
      Олександр Сизоненко належить до повоєнного покоління українських письменників, більш того, до покоління, яке не тільки бачило, а й пережило страхіття війни, бо зазнало й окупації, і фронтового життя встигло сьорбнути вдосталь. Він, учасник Великої Вітчизняної війни, нагороджений медалями. 
      На сторінках більш як 40 книжок О. Сизоненка і мелодії степового безмежжя рідної Новоолександрівки, і героїзм фронтовиків, і с ... Читати далі »
Просмотров: 490 | Добавил: VCRB | Дата: 18-09-2013

      Головна цінність суспільства - життя і здоров'я людини. Для молодості немає нездійсненних планів та недосяжних цілей. Тож треба перенести через усе життя непохитну віру у власні сили, берегти моральне та фізичне здоров’я. У Віньковецькій центральній районній бібліотеці пройшов тренінг «Будь в курсі. Правила впевненого «Ні!». Щоб захистити дітей від багатьох небезпек, важливо навчити їх говорити тверде «ні». Адже нерідко трапляються ситуації, коли навіть доросла людина прекрасно розуміє всю сумнівність пропозиції, небажаність певних своїх дій, небезпеку своєї згоди, але при цьому їй бракує рішучості, твердості, впевненості в собі, щоб відповісти відмовою. Особливо важко доводиться підліткам, які досить часто піддаються груповому тиску.
Просмотров: 465 | Добавил: VCRB | Дата: 12-09-2013

      10 вересня 2013 року у читальній залі ЦРБ у рамках Місячника старшокласника відбувся День бібліографії «Учись бути читачем» для учнів 10-х класів. Програма Дня бібліографії включала в себе різноманітні заходи, серед яких:  
           ¤ Екскурсія-урок «Бібліотек@– твоє вікно у світ»
           ¤  Консультація «Працюємо з бібліографічними покажчиками»
           ¤  ... Читати далі »

Просмотров: 656 | Добавил: VCRB | Дата: 10-09-2013

Бібліотечна екскурсія «Інформаційні лабіринти сучасної бібліотеки»

     6 вересня 2013 року у Віньковецькій РДБ було проведено бібліотечний урок-екскурсію «Інформаційні лабіринти сучасної бібліотеки» для учнів 9-Б класу Віньковецького НВК (класовод Скакун С.П.) 
     Ведуча заходу, заступник директора по роботі з дітьми Дзіковська Ж.П. наголосила, що змінюється світ, змінюються бібліотеки. У зв'язку з цим невід'ємною частиною загальної освіти особистості стає інформаційна культура, яка набуває особливої актуальності в умовах інформатизації. Важливу роль у вихованні майбутніх освічених членів інформаційного суспільства відіграє дитяча бібліотека. 
      ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: VCRB | Дата: 06-09-2013

      До уваги користувачів! В рамках заходів приурочених до Всеукраїнського дня бібліотек, протягом вересня 2013 року в центральній районній та районній дитячій бібліотеках пройде Місячник старшокласника «За знаннями до бібліотеки» для учнів старших класів Віньковецького НВК.

       Місячник проводиться з метою підвищення загальноосвітнього рівня користувачів, виховання інформаційної культури, розширення світогляду та читацької компетенції молоді району, популяризації фондів, інформаційних ресурсів та можливостей бібліотек.

    У програмі місячника старшокласника пер ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: VCRB | Дата: 01-09-2013

      Уже стало хорошою традицією в стінах читальної зали Віньковецької ЦРБ проводити виставки майстрів нашого славного Віньковецького краю. І 28 серпня не виключення, адже саме сьогодні відбулось відкриття виставки творчих робіт Віти Гуцуляк і Альони Добрянської "Душі і рук прекраснії творіння".
     Навряд чи варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. Кажуть, що кожна дитина народжується із зерням в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. 
     Навчитись творити красу власними руками – дуже клопітка справа, яка вимагає творчої уяви, неабиякого терпіння та негаснучої іскорки натхнення. Віта Гуцуляк не тільки талановита поетеса, а й неперевершена майстриня. До уваги учасників відкриття представлені прекрасні роботи, ... Читати далі »
Просмотров: 652 | Добавил: VCRB | Дата: 28-08-2013

      24 серпня Віньковеччина відзначала День незалежності України та 90-річчя утворення Віньковецького району. На святі був присутній Бондар Віктор Васильович депутат Верховної Ради України.
    Хвилюючою подією стало відкриття районної дошки пошани «Кращі люди Віньковеччини». Перед громадою району виступали голова райдержадміністрації Панасевич А.В., голова районної ради Бурківський В.І., також до вітальної промови був запрошений Віктор Васильович. У своєму виступі народний депутат запевнив, що докладе максимум зусиль для розвитку Віньковеччини на благо України.
      Далі краянам було представлено святковий концерт за участю народних колективів та запрошених співаків. Було розкладено наметове містечко за участі сільських, селищної рад із залученням робіт на ... Читати далі »
Просмотров: 503 | Добавил: VCRB | Дата: 24-08-2013

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 78 79 »